- blandt alle os, der tager sikkerhed alvorligt

I de senere år har mange danskere I stigende grad fået øjnene op for de små "mikro-eventyr" på vandet, som hverdagen herhjemme gemmer på.

Denne fantastiske udvikling ønsker vi i SejlSikkert at understøtte med en ny kampagne, som vi kalder "Velkommen i Klubben". Kampagnen har til formål at engagere de mange nye på vandet i de lokale sejl-, kajak-, fiske- og surfklubber osv.

Vi er nemlig overbevist om, at det sociale og faglige fællesskab i klubberne kan være med til at fastholde interessen fra de mange nye på vandet, og samtidig give dem nogle gode sikkerhedsvaner fra starten.

Vi ønsker derfor også med kampagnen at gøre sikkerhed til en endnu mere naturlig del af klubkulturen, hvor medlemmerne tager aktivt ansvar for hinanden - både for de nye på vandet og de erfarne søulke.

Skal I være Velkommen i Klubben-klub?

Vi leder lige nu efter klubber, der er interesseret i at blive tilknyttet en SejlSikkert-instruktør og gennemgå én eller flere af nedenstående Velkommen i Klubben-initiativer. Bliv kontaktet via formularen længere nede på siden eller skriv til info@soesport.dk

Hvad kan I gøre for at styrke jeres sikkerhedskultur?

Mangler I inspiration til, hvordan I kan være endnu bedre til at byde nye medlemmer velkommen? Velkommen i Klubben giver dig nedenfor en række initiativer som I kan sætte i gang og vi står til rådighed for at hjælpe jer.

§1 stk. 1: Vi tager ansvar for hinandens og egen sikkerhed. Vores instruktører hjælper jer med at udforme et værdisæt, I kan stå inde for.

En SejlSikkert-ambassadør er klubbens positive forbillede, der bestiller gratis SejlSikkert-materialer, booker sikkerhedsforedrag og meget mere. 

Det kan være en rigtig god ide at oprette et sikkerhedsudvalg blandt jeres lokalafdelinger for at sikre bred opbakning og koordinering mellem lokale nøglepersoner.

Hvordan sikrer I, at de nye på vandet hurtigt bliver en del af jeres klub og får gode sikkerhedsrutiner med i bagagen fra start? Jeres SejlSikkert-instruktør har en ide eller to til, hvordan I kan knytte bånd til jeres lokale sejlklub.

Hvordan byder I nye medlemmer velkommen? Få ideer til, hvordan I kan bruge sikkerhed som redskab til at nye medlemmer føler sig budt velkommen og trygge på vandet.

Det kan være overvældende at skulle starte alene i en klub. Derfor er det en rigtig god ide at byde nye medlemmer velkommen med en garvet rotte, der ved hvordan kaffemaskinen virker og hvordan låsen til klubben skal lirkes. 

Vil du høre mere? Få en snak med din lokale SejlSikkert-vejleder

Hør mere om hvordan et skræddersyet Velkommen i Klubben-forløb kan være med til at bidrage til jeres klubarbejde.

Bliv kontaktet

Bestil materialer

Her kan du bestille alle SejlSikkerts materialer til dig selv, din klub, din havn eller til undervisningslokalet.
Alle materialer er gratis. Du betaler kun for forsendelsen.
Såfremt du ønsker at bestille et større antal materialer end muligt i webshoppen, bedes du kontakte Søsportens Sikkerhedsråd på info@soesport.dk

Konceptet "Sikkerhed i Klubben"

Konceptet "Sikkerhed i Klubben" er i forlængelse af vores kampagne "Velkommen i Klubben" hvor du kan finde tips, inspiration og idéer til at få skabt nogle arrangementer i din klub/havn, som kan være med til at stedfæste sikkerheden. 

Læs mere her om konceptet "Sikkerhed i Klubben"

Kampagnen online

Om du er til sejlbåd, fiskejolle, SUP-board, kajak eller noget helt sjette, så er der altid plads i klubben blandt alle os der sejler sikkert!
Dette er budskabet på vores digitale del af kampagnen, som du måske allerede er faldet over på nettet. 
Del gerne budskabet, hvor end du færdes i den digitale verden. På den måde hjælper vi hinanden med at få en god tur på vandet, og komme sikkert hjem igen. Se mere på vores Facebook side her