Bestil SejlSikkert-materialer

Her på siden kan du bestille alle SejlSikkerts materialer til dig selv, din klub, din havn eller til undervisningslokalet.
Alle materialer er gratis. Du betaler kun for forsendelsen.
Såfremt du ønsker at bestille et større antal materialer end muligt i webshoppen, bedes du kontakte Søsportens Sikkerhedsråd på info@soesport.dk

 

 

Udendørs materialer til havnen

SejlSikkert - Udsejlingsskilt

Udsejlingsskilt

Flere end 250 have har det populære udsejlingsskilt hængende. Skiltet giver en venlig sidste påmindelse om at huske vesten, inden man sejler ud på åbent vand.

Bestil

Hey Skipper skilt - SejlSikkert

Hey Skipper skilt

Fortæller skipper, at han/hun har ansvaret for sin besætning. Skiltet monteres med de medfølgende strips, og placeres tæt på broerne, fx på lygtepæle.

Bestil

Flag - Her sejler vi sikkert

Flag

Flag for sikkerheden i din havn - bogstavligt talt. Med dette flag kan du vise, at I sætter sikkerheden højt, og samtidig opfordre havnens brugere til at gøre det samme.

Bestil

SejlSIkkert emaljeskilt

Emaljeskilt

I ægte retrostil kan din havn vise besøgende på havnekontoret eller klubhuset, at I tager sikkerhed seriøst. Hæng dette lille (35x15cm) flotte skilte ved indgangen.

Bestil

Tak Skipper skilt

Hæng dette skilt under dit Hey Skipper-skilt og sig TAK til skipperne for, at de tager Skipperansvar. På den måde får dit Hey Skipper skilt nyt liv og ny opmærksomhed.

Bestil

Velkommen i klubben -skilt

Hæng dette skilt op ved indgangen til klubhuset og byd alle velkommen indenfor. Skiltet er lavet af metal med slidstærk folie og holder minimum 5 år. 

Bestil

Erfarne Søulke -skilt

Dette skilt byder velkommen til hele den brogede skare, der bruger deres tid på vandet. Skiltet er trykt på samme materiale som tidligere års Skipperskilt og har lang holdbarhed.

Bestil

De 5 Sejlråd-skilt

Dette skilt opsummere kort de 5 sejlråd og kan fx bruges som en tjekliste eller i undervisningssammenhæng.

Bestil

Materialer til dig

Tjek vest flyer - SejlSikkert

Tjek din vest flyer

Din oppustelige redningsvest skal tjekkes én gang om året. Vejledningen gennemgår de forskellige trin ved servicering af redningsveste, så du kan sørge for,  at din redningsvest virker, hvis uheldet er ude.

Bestil

VHF klistermærke - SejlSikkert

VHF klistermærke

Klistermærket viser en vejledning til at foretage et nødopkald på en VHF-radio. Klistermærket anbefales placeret ved siden af din VHF-radio, så alle ombord kan reagere hurtigt og kalde hjælp på radioen i en nødsituation.

Bestil

Sejladsvejledning - SejlSikkert

Sejladsvejledning

Et hurtigt overblik over farvandsafmærkninger, lyd- og lyssignaler samt skibslys, som du kan have med med dig i båden, når du sejler. Vejledningen er trykt på slidstærkt og vandafvisende materiale.

Bestil

Download PDF her

Faktaark og vejledning til nødopkald på VHF

Til at hænge op, eller hvis du vil holde oplæg. Samlet pakke med faktaark; Brug vesten, hold dit grej i orden, lær at sejle, hav en livline til land og planlæg din tur samt en vejledning til nødopkald på VHF. 

Bestil

Download PDF her

Undervisningspakken

Pakken til dig der skal undervise. Her får du et udpluk af SejlSikkerts materialer, som du kan bruge i din undervisning. Der er både plakater til at hænge op, flyers og vejledninger til uddeling og meget mere. Held og lykke med undervisningen!

Bestil

SejlSikkert appen / Alarm flyer

Flyeren informere om SejlSikkert appen og SejlSikkert Alarm appen og deres funktioner.

Bestil

Skipperpakke

Ved at benytte materialerne fra skipperpakken viser du, at du tager skipperansvar og sørger for, at alle ombord bruger vest.
Hvis du tager skipperansvar og sejler sikkert, er der større sandsynlighed for, at andre skippere også gør det.

Bestil

Indendørs materialer til klubhuset, havnekontoret eller undervisningslokalet

Plakat - Skibssignaler og manøvreregler

Plakat - skibssignaler og manøvreregler

De klassiske plakater med skibssignaler og manøvreregler. Egner sig særligt godt til undervisningsbrug. Begge plakater fås i A1 og A2 format.

Bestil

Plakat - Sejladsvejledning

Hæng den populære sejladsvejledning op i klubben, på havnekontoret eller i undervisningslokalet i form af denne A2-plakat.

Bestil

Flyerholder - SejlSikkert

Flyerholder

En holder til dine flyers fra SejlSikkert. Placér den et centralt sted og husk også at bestille flyers til den.

Bestil

Tak Skipper plakat - SejlSikkert

Plakat - Hey Skipper

Giv den ansvarsfulde skipper i klubben eller på havnen et skulderklap og vis alle, at I anerkender de, som tager skipperansvar.

Bestil

 

Plakat - Kampagne

Kan være en samtalestarter i klubben, der kan få skippere til at reflektere over deres ansvar for, at alle ombord bruger vest. Hænges op i klubhuset, på informationstavler, havnekontoret, osv.

Bestil

Toiletklistermærker

Toiletklistermærker til klubbens og havnens toilet.

Bestil

Download PDF her

De 5 Sejlråd-plakat

Denne plakat opsummere kort de 5 sejlråd og kan fx bruges som en tjekliste eller i undervisningssammenhæng.

Bestil

 

Erfarne Søulke-plakat

Denne plakat byder velkommen til hele den brogede skare, der bruger deres tid på vandet.

Bestil

Velkommen i klubben-mappen

I mappen lægger vi relevant materiale fra SejlSikkert. Klubben har mulighed for at vedlægge de materialer, der er relevante for lige netop jeres klub/havn, og så har I tilsammen en velkomstmappe, der er klar til at blive delt ud til nye medlemmer af klubben. 

Bestil