Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet lidt over 30 SejlSikkert-instruktører til at holde foredrag og demonstrere sikkerhed i de danske havne, foreninger og klubber. SejlSikkert-instruktørerne er erfarne fiskere, sejlere, roere og padlere, der har fået undervisning i sikkerhed med særligt fokus på at forebygge ulykker og alvorlige hændelser på havet.

Hvorfor et instruktørkorps?

Ideen bag et uddannet instruktørkorps er, at både SejlSikkert-ambassadørerne og medlemmer fra klubber og havne landet over, kan invitere sikkerhedseksperter ud for at gennemføre foredrag og sikkerhedsdemonstrationer. Instruktørerne kommer fra forskellige dele af landet, og kan derfor nå ud til alle klubber og foreninger.

Hvordan er man instruktør?

SejlSikkert-kampagnen har udviklet en række foredrag og demonstrationer, som instruktørerne kan afholde. Foredragene indeholder typisk brug af forskellige rekvisitter, det kan f.eks. være nødraketter, tjek og brug af redningsveste, og uddeling af informationsmaterialer.

Vi tilbyder forskellige foredrag, der alle har en varighed af cirka to timer, men de kan også tilpasses behovet i den enkelte klub eller havn i dialog med instruktøren. Vores instruktører har alle mange års erfaring inden for forskellige grene af vandsport. De er sejlbåds- og motorbådssejlere, fritidsfiskere, jollesejlere, strandjægere, roere, kajakroere eller padler på SUP - så vi kan helt sikkert godt finde en instruktør, der kan hjælpe til at styrke sikkerheden i netop din klub, uanset hvilken slags vandsport I dyrker. 

Læs mere om foredragene og kontakt en instruktør her 

Book en instruktør-bookingformular

Fortæl hvilket foredrag du ønsker, hvilken klub/havn du er fra, og evt. ønsket dato.

Felter med (*) skal udfyldes