SejlSikkert indsatsen

De fleste ulykker til søs sker ofte på grund af småfejl - og overraskende ofte i godt vejr.
SejlSikkert-indsatsen har som erklæret mål at øge sikkerheden til søs.

SejlSikkert har fået Vind i Sejlene

I Vind i Sejlene.TV tager Felix Smith og Anders Mundelin dig med på rejsen, mens de lærer at sejle. 
I den nyeste sæson har Martin Wagner fra SejlSikkert været med på tur, for at give gode råd om sikkerhed til søs. Det er blevet til et afsnit om de 5 sejlråd, og en guide til at blive reddet til søs.

Download vores gratis apps

Få hjælp til effektiv nødkommunikation, farvandsudsiger, vind og vejr med vores to populære apps SejlSikkert Alarm og SejlSikkert app'en.

 

Bestil gratis materialer

Bestil materialer til dig selv, din havn eller klub og til din undervisning i vores webshop her. Alle materialer er gratis - du betaler kun for forsendelsen.

Book et SejlSikkert-foredrag

Vi har uddannet 30 SejlSikkert-instruktører, som gerne kommer ud til din klub eller havn og holder gratis foredrag og demonstrationer om sikkerhed. 
Kontakt sekretariatet på info@soesport.dk og hør nærmere.

Bliv ambassadør

Som SejlSikkert ambassadør bliver du en del af et landsdækkende netværk af sejlere, fiskere, roere og andre vandsportsudøvere, der sætter sikkerhed på dagsordenen i deres lokale klub eller havn.

Vil du være med? Så læs mere og tilmeld dig her.

Om SejlSikkert

Sammen med et netværk af 210 frivillige SejlSikkert-ambassadører, 30 uddannede instruktører og 61 butiksambassadører​ på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd, A.P. Møller Fonden og Orient's Fond øge sikkerhedskulturen blandt alle os, der nyder fritiden til søs. Læs mere om SejlSikkert her.