BESTIL KAMPAGNEPAKKE

​Sejlads med vandscooter kan være en både sjov og god sport med fart og vandsprøjt. Men der kommer også klager fra roere, sejlende og badende. De føler sig generet og kan være utrygge ved nogle vandscooteres sejlads.


Hvis vi tager hensyn til hinanden og overholder reglerne for sejlads med vandscootere og andre hurtige både, kan vi alle få en sjov og tryg dag på vandet.


Vandscootere har tiltrukket mange nye sejlere, som måske ikke helt kender spillereglerne i havnene og på vandet. Søsportens Sikkerhedsråd har derfor i sommeren 2017 startet en oplysningskampagne om god vandscootersejlads.
Vi har fået fremstillet et skilt med de vigtigste råd for en hensynsfuld og lovlig sejlads med vandscooter og andre hurtige både. Det er lavet i vejrbestandigt materiale og har målene 42 x 60 cm. Med skiltet følger en lille oplysningsfolder, hvor vi kortfattet uddyber skiltets råd. Vi har vedlagt et eksemplar af skilt (i plakat¬form) og folder.

Kampagnen er ment som et forsøg på dialog mellem de forskellige brugergrupper i havnen. Skiltet skal derfor ikke ses som et forsøg på at forbyde vandscootersejlads, men som et forsøg på at skabe en fælles god oplevelse på vandet.

BESTIL KAMPAGNEPAKKE

Der kan bestilles en gratis kampagnepakke bestående af 2 skilte, 5 plakater og 50 foldere.  Ved bestillingen oplyses en kontaktperson, som vil sørge for ophængningen og holde øje med om skiltene hænger rigtigt og ikke er blevet ødelagt. Er skiltet ødelagt, bør det nedtages.

Bestilling kan sendes til info@soesport.dk med oplysning om forretningens navn, kontaktperson navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.

Se vandscooterfolderen

Klik på billedet for at downloade plakaten